ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

21:08 28/03
126 окрема бригада ТРО м.Одеса отримала від Бериславській РВА комплекси РЕР та РЕБ
 
20:47 28/03
Трагедія цивільних людей в умовах війни: херсонська художниця замальовує емоції людей в прифронтовому місті  
 
20:35 28/03
Посольство закликало громадян Казахстану покинути дві області України: яка причина      
19:38 28/03
Прикордонники показали, як знищили російську техніку на лівобережжі Херсонщини
   
19:09 28/03
У Херсоні презентували проєкт «Валізка з книжками»  
 
17:58 28/03
В окупованому Криму за “шпигунство” судитимуть айтівицю з Херсона Ірину Горобцову. Що відомо?      
17:53 28/03
В Одесі на Алеї Слави з'явилася гранітна дошка «Місто-герой Херсон»  
 
17:13 28/03
Двоє людей отримали поранення у Михайлівці на Херсонщині внаслідок ранкового російського обстрілу      
17:03 28/03
У Херсоні внаслідок обстрілу зупинився електротранспорт      
17:01 28/03
Наслідки обстрілу росіянами Херсонського державного університету (Фоторепортаж)  
 
16:46 28/03
За пособництво окупантам судитимуть екскерівницю медичної установи: слідчі поліції Херсонщини завершили розслідування      
16:22 28/03
У Херсоні внаслідок обстрілу таксі одна людина загинула, ще двоє - поранені  
 
16:11 28/03
На Херсонщині турботу про окупантів перекладають на... окупованих    
документ
16:07 28/03
Що не так у відео з тік-току, де військовий читає вірш про братні народи  
 
16:00 28/03
На українському телеканалі вийшов новий мультфільм для дітей про історію Херсона
   
15:56 28/03
KSG Agro розробив проект будівництва нового переробного заводу на Херсонщині      
15:32 28/03
Окупанти висадили на ТОТ Херсонщини алею, присвячену загиблим у “Крокус Сіті Хол” у Підмосков’ї      
15:31 28/03
До 15 років засуджено колишнього майора поліції з Херсонської області      
14:59 28/03
Росіяни законодавчо забороняють українські книги на ТОТ      
14:40 28/03
Сили оборони півдня продовжують нищити ворога      
14:24 28/03
Який вигляд має університет у Херсоні, по якому завдали удару військові РФ  
 
14:22 28/03
На лівобережжі Херсонської області човен росіян підірвався на своїй міні
   
14:14 28/03
«Для мене страшнішою за смерть стала думка, що у мене нічого не вийде. Що я виживу». Історія полону працівника водоканалу з Нової Каховки  
 
14:05 28/03
Працівники КП “Парки Херсона” щодня приводять до ладу території у різних мікрорайонах Херсона  
 
13:46 28/03
Названо категорії чоловіків, які можуть залишити країну в умовах мобілізації      
13:30 28/03
Жителі Садівського старостинського округу отримали засоби для обігріву  
 
13:27 28/03
Внаслідок обстрілу Херсона постраждав іноземець      
13:14 28/03
Херсонська влада витратить ще понад 30 мільйонів гривень на ремонт в укриттях      
13:13 28/03
У Чорнобаївській громаді для місцевих діток поліцейські спільно з рятувальниками провели урок із мінної та пожежної безпеки  
 
12:54 28/03
Агровиробники Херсонщини мають нові можливості кредитування      
12:40 28/03
На Херсонщині внаслідок російської агресії дві людини загинуло та четверо поранено, поліція документує наслідки  
 
12:22 28/03
Судитимуть жителя Скадовська, який обійняв посаду в окупаційній «службі цивільної оборони та надзвичайних ситуацій»      
12:19 28/03
Особенности и уникальность виски Jameson      
12:05 28/03
ТЦК залишають повістки у дверях квартир: роз'яснення юриста про мобілізацію      
12:03 28/03
Гауляйтер Каховки Філіпчук прогнав пенсіонерів, які хотіли спитати про відсутність світла і намагається нажитись на «захисті» розбитих підстанцій      
11:47 28/03
Російські війська вкотре за день атакували Берислав з дронів      
11:41 28/03
За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено колаборантку, яка впроваджувала російську освіту на Херсонщині      
11:36 28/03
Наслідки ранкового обстрілу Херсона
   
11:33 28/03
В ОК Південь прокоментували зникнення російських ракет із радарів      
Все новости

Архив публикаций

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
СПЕЦТЕМЫ


    Юрій Гусєв: «Всі міфи будемо розвінчувати правдою та вчинками»

    Вже не перший тиждень триває інформаційна атака на кандидата на посаду голови Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва. Але незважаючи на численні фейкі, призначення відбудеться. 13 липня Президент України Володимир Зеленський з робочою поїздкою перебуватиме на Херсонщині та відвідає Генічеський район, де, власне, і призначить нового голову. Ми вирішили поспілкуватися з потенційним губернатором і з’ясувати, хто поширює недостовірну інформацію і кому це вигідно. Поставивши декілька запитань особистого характеру, надаємо можливість херсонцям самостійно скласти враження про Юрія Гусєва, без висновків «авторитетних» публікацій в мережах інтернету.
    Знак зодіаку. Скорпіон.

    Сімейний стан. Зі своєю дружиною, Ольгою, разом вже 15 років. Познайомилися, коли навчалися в Херсонському національному технічному університеті на першому курсі. Зараз виховуємо 8-річного сина Михайлика та доньку Марічку, якій восени виповниться 6 років.
    Родина для мене – це командна гра, яку можна порівняти з футболом. У кожного гравця своя мета: нападник забиває голи, воротар захищає ворота, захисники мають не пропускати атаку іншої команди. Так і в родині. Можна сказати, що я – нападник, а дружина – воротар. Я маю забивати «голи» і рухати команду (сім’ю) вперед, в той час, як дружина тримає оборону в тилу, щоб ніхто не забивав «голи».
    Користуючись нагодою, хочу подякувати їй, що вона в усіх рішеннях і питаннях завжди мене підтримує, незважаючи на те, що іноді навіть у близьких друзів з’являються сумніви. Вона мені довіряє і у всіх питаннях надихає рухатися вперед!
    Віросповідання. Православний християнин. В мене ставлення до віри полягає у тому, що кожний з нас не обирав, де і в якій родині народитися і у якій вірі. Я народжений в Україні, виховувався в православних традиціях. Сьогоднішній недільний ранок наша сім’я почала з відвідування храму. Привчаю дітей до того, що православна віра – це віра предків, це віра козацька, віра українська. Завжди сприятиму тому, щоб українське православ’я, Українська Православна Церква в Україні розвивалися.Яку рису характеру Ви найбільше цінуєте в людях? Щирість і порядність. На жаль, у складних ситуаціях люди вчиняють по-різному. І порядність – це те, чого нашому суспільству не вистачає. З наявністю матеріальних благ люди втрачають головне – це щирість спілкування. Вважаю, що матеріальні блага не дають людині духовного наповнення, а людське спілкування додає життю сенсу, це цінність, яку не купиш за гроші.Опишіть себе п’ятьма словами? Цілеспрямований, наполегливий, патріотичний, православний, українець.

    Існує думка, що людину формує оточення. Хто вплинув на Вас? На кого Ви рівняєтеся по життю? На моє формування в першу чергу вплинула моя родина. Окремо хочу зупинитися на своєму батькові. Він пішов з життя, коли мені було 17 років. За цей невеликий проміжок життя, бачачи його більшою мірою в побуті, намагався перейняти від нього певні риси характеру, які інші люди в ньому цінували. Одна з таких рис – це людяність. Він її не втрачав навіть тоді, коли доводилося очолювати потужні виробництва. На рівних спілкувався з простими робітниками, цікавився їх точкою зору й дослухався до їх порад. Тому людяність – це та цінність, яку я б хотів наслідувати.
    Безумовно, що на мене вплинули і друзі, з якими навчався у школі, у Херсонському фізико-технічному ліцеї у Миколи Бабенка, а пізніше ті, з ким відвідував лекторії у Херсонському національному технічному університеті, яким керує Юрій Бардачов. Мені випала унікальна можливість спілкуватися з цими науковцями і відчути ту мудрість, яку вони передають своїм учням і студентам.Не перший тиждень Ви відчуваєте на собі брудну інформаційну атаку, яка дискредитує Ваше ім’я. Хто за цим стоїть і кому це вигідно? І звідки Ви берете сили, щоб протистояти всьому цьому негативу? Інформаційні атаки проти мене почалися ще у 2015 році, коли я працював заступником міністра оборони України. Деякі народні депутати України почали мене звинувачувати в тому, до чого не маю жодного відношення. Нова хвиля негативу проти мне розпочалася після того, як моє прізвище було озвучено 41-м номером у списку партії «Слуга народу». Дуже просто спростовувати фейки, але дуже складно після цього здобувати віру людей. Щоб спростувати недостовірну інформацію, яка лунала у 2015 році і зараз, я пройшов детектор брехні. Відповів на всі складні запитання. Результати проходження поліграфу, які підтверджують мою непричетність до будь-яких корупційних діянь у Міністерстві оборони України чи на інших посадах, були передані Президентові України.

    На сьогоднішній день мені телефонують багато людей, друзів у знак підтримки, і я розумію, що вся ця інформаційна атака має замовний характер і не має нічого спільного з дійсністю. Усвідомлюю, що є люди, які зацікавленні, щоб на посаду голови облдержадміністрації зайшла людина, яка буде більш лояльною до місцевих груп інтересів. Я ж не маю жодних стосунків з ними. З 2002 року живу в Києві і допомагаю Херсонщині зі столиці. На щастя, Президент прийняв позитивне рішення щодо моєї кандидатури – мене було погоджено на засіданні Кабміну. Всі міфи будемо розвінчувати правдою та вчинками.

    Які три напрями роботи оберете, обійнявши посаду голови ОДА? Головне завдання, яке ставить Президент перед своєю командою та лідерами областей, полягає у покращенні життя людей. Це не пусті слова. В них закладається глибокий зміст , в тому числі у рішення, які прийматиме голова облдержадміністрації.

    Що стосується мене як людини, яка є кандидатом на посаду голови ОДА, то вважаю за необхідне побудову якісних контрольно-пропускних пунктів в’їзду/виїзду до тимчасово окупованої автономної республіки Крим, це будівництво якісної інфраструктури, це налагодження професійної комунікації між людьми, робота над вирішенням питань, що найбільше хвилює людей у Херсоні, в районах та об’єднаних територіальних громадах, спрямування роботи на те, щоб якість життя людини у Херсонській області стала кращою. Це стосується підвищення рівня заробітної плати, створення нових робочих місць, надання якісного медичного забезпечення та інше. Для мене важливо, щоб херсонці, які з тих чи інших причин покинули країну, повернулися додому і працювали на благо рідної області.

    За якими критеріями формуватимете свою команду, щоб досягти поставленних цілей? Це професійність, принциповість, порядність і патріотичність. Люди, які відповідають цим критеріям, будуть бажаними членами моєї команди і відповідно саме на таких людей я розраховую. Можливо хтось захоче повернутися в Херсон і працювати. Власне я так роблю. Я переконаний, що в нас буде сильна команда професіоналів, яка покаже результат не лише на регіональному рівні, а й на всеукраїнському.

    Зараз модно робити ставку на молодих. Для Вас вік має значення? Для мене важливі принципи. Якщо людина відповідає цим принципам і є людиною поважного віку, я співпрацюватиму з нею. Хотілося б, щоб молодь повірила в себе, в те, що зараз приходить новий час у формуванні прядку денного розвитку країни. Щоб люди, які навчалися, працювали у приватному секторі чи на інших посадах, приходили і рухали країну вперед. Чекаємо на молодь, яка вірить в себе і має бажання служити Батьківщині.

    Найбільше Ваше досягнення у житті? Чим пишаєтеся? У 2015 році під час роботи у Міністерстві оборони разом з командою волонтерів вдалося мати конкретні здобутки у підтримці армії. Мені й по сьогодні телефонують військові, які тоді отримували нову форму і берці, закуплені за кошти бюджету, і бачили тоді, як змінюється оснащення Збройних сил України.Пишаюся тим, що останні три роки, працюючи з міжнародною фінансовою корпорацією ЄБРР, ми розробили перші пілотні проекти концесії портів, зокрема і Херсонського морського торгівельного порту. Пишаюся тим, що зараз розпочинаємо великий проект розвитку регіональних аеропортів. Наш Міжнараодний аеропорт «Херсон» є в цьому переліку і має величезні перспективи успішних трансформацій. Впевнений, що в нас з командою попереду ще багато різних успішних проектів.

    Сьогодні багато говорять про гендерну рівність. А хто для Вас жінка? Господарка, берегиня дому чи рівноправний партнер? Це рівноправний партнер. Тому користуючись нагодою, хочу запросити чудових ініціативних, патріотичних, професійних, жінок України долучатися до нашої команди у випадку призначення моєї кандидатури на посаду голови облдержадміністрації. Жінка, завдяки своїй природі, може зробити Херсонщину кращою. Жінка – це не просто партнер. Коли чоловіки втрачають надію, саме жінки мають силу надихати і змушувати рухатися вперед, а іноді стають двигуном такого руху.Складові успіху – це… Це досягнення цілі. І в даному випадку важлива команда, завдяки кому ти всього досягаєш. Завжди в житті я спирався на командну форму роботи. Був частиною різних команд, був лідером команди. Тому команда – це важливий чинник успіху задля досягнення мети.

    Для Вас Херсонщина – це… Рідний край дитинства і юності, де знайшов кохання, край, де похований батько, де зростатимуть мої діти. Це область, яка має величезну перспективу і потенціал, яка стане новою перлиною України.

    Коли? Можливо питання риторичне. Все залежить від кожного з нас.

    У мережі Фейсбук Ви полюбляєте публікувати світлини з пробіжок з різних міст чи взагалі країн. Звідки таке захоплення бігом? Любов до спорту – це від батька. З 5 років граю у шахи, з 6 – у настільний теніс, останні кілька років почав активно бігати. У 2016 році вперше взяв участь у напівмарафоні з забігом у 21 кілометр. Вдруге – у забігу восени цього року. Минулого року з дружиною долучилися до акції «Перепливи Босфор» і здолали 6 км.Улюблена книга – захоплююсь твором американського письменника Ернеста Хемінгвея «Старий і море», підкорює глибокий філософський зміст повісті. Люблю читати книги, які розвивають. Одна з них – це «Стратегія блакитного океану» Кіма Ві Чана. Також серед моїх улюблених книжок «Маленький принц» Антуана де Сент Екзюпері , яку минулого року прочитав в оригіналі.Улюблена страва – український борщ та грузинське хінкалі.

    Улюблене місце відпочинку. Чи для Вас не важливо де відпочивати, а головне з ким? Я люблю відкривати і пізнавати щось нове, де раніше ніколи не був. Херсонщина – унікальний край, ми маємо Асканію Нову, Сиваш, Чорне і Азовське моря, маємо неймовірний безкрайній південний степ. Тому всі ті, хто читає нас за межами області, приїжджайте до нас і закохуйтеся у Херсонщину.

    Запитання ставила Елеонора Гуськова




    Похожие публикации

    Добавьте комментарий




    0"/>

    ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

    21:08 28/03
    126 окрема бригада ТРО м.Одеса отримала від Бериславській РВА комплекси РЕР та РЕБ
     
    20:47 28/03
    Трагедія цивільних людей в умовах війни: херсонська художниця замальовує емоції людей в прифронтовому місті  
     
    20:35 28/03
    Посольство закликало громадян Казахстану покинути дві області України: яка причина      
    19:38 28/03
    Прикордонники показали, як знищили російську техніку на лівобережжі Херсонщини
       
    19:09 28/03
    У Херсоні презентували проєкт «Валізка з книжками»  
     
    17:58 28/03
    В окупованому Криму за “шпигунство” судитимуть айтівицю з Херсона Ірину Горобцову. Що відомо?      
    17:53 28/03
    В Одесі на Алеї Слави з'явилася гранітна дошка «Місто-герой Херсон»  
     
    17:13 28/03
    Двоє людей отримали поранення у Михайлівці на Херсонщині внаслідок ранкового російського обстрілу      
    17:03 28/03
    У Херсоні внаслідок обстрілу зупинився електротранспорт      
    17:01 28/03
    Наслідки обстрілу росіянами Херсонського державного університету (Фоторепортаж)  
     
    16:46 28/03
    За пособництво окупантам судитимуть екскерівницю медичної установи: слідчі поліції Херсонщини завершили розслідування      
    16:22 28/03
    У Херсоні внаслідок обстрілу таксі одна людина загинула, ще двоє - поранені  
     
    16:11 28/03
    На Херсонщині турботу про окупантів перекладають на... окупованих    
    документ

    16:07 28/03
    Що не так у відео з тік-току, де військовий читає вірш про братні народи  
     
    16:00 28/03
    На українському телеканалі вийшов новий мультфільм для дітей про історію Херсона
       
    15:56 28/03
    KSG Agro розробив проект будівництва нового переробного заводу на Херсонщині      
    15:32 28/03
    Окупанти висадили на ТОТ Херсонщини алею, присвячену загиблим у “Крокус Сіті Хол” у Підмосков’ї      
    15:31 28/03
    До 15 років засуджено колишнього майора поліції з Херсонської області      
    14:59 28/03
    Росіяни законодавчо забороняють українські книги на ТОТ      
    14:40 28/03
    Сили оборони півдня продовжують нищити ворога      
    14:24 28/03
    Який вигляд має університет у Херсоні, по якому завдали удару військові РФ  
     
    14:22 28/03
    На лівобережжі Херсонської області човен росіян підірвався на своїй міні
       
    14:14 28/03
    «Для мене страшнішою за смерть стала думка, що у мене нічого не вийде. Що я виживу». Історія полону працівника водоканалу з Нової Каховки  
     
    14:05 28/03
    Працівники КП “Парки Херсона” щодня приводять до ладу території у різних мікрорайонах Херсона  
     
    13:46 28/03
    Названо категорії чоловіків, які можуть залишити країну в умовах мобілізації      
    13:30 28/03
    Жителі Садівського старостинського округу отримали засоби для обігріву  
     

    13:27 28/03
    Внаслідок обстрілу Херсона постраждав іноземець      
    13:14 28/03
    Херсонська влада витратить ще понад 30 мільйонів гривень на ремонт в укриттях      
    13:13 28/03
    У Чорнобаївській громаді для місцевих діток поліцейські спільно з рятувальниками провели урок із мінної та пожежної безпеки  
     
    12:54 28/03
    Агровиробники Херсонщини мають нові можливості кредитування      
    12:40 28/03
    На Херсонщині внаслідок російської агресії дві людини загинуло та четверо поранено, поліція документує наслідки  
     
    12:22 28/03
    Судитимуть жителя Скадовська, який обійняв посаду в окупаційній «службі цивільної оборони та надзвичайних ситуацій»      
    12:19 28/03
    Особенности и уникальность виски Jameson      
    12:05 28/03
    ТЦК залишають повістки у дверях квартир: роз'яснення юриста про мобілізацію      
    12:03 28/03
    Гауляйтер Каховки Філіпчук прогнав пенсіонерів, які хотіли спитати про відсутність світла і намагається нажитись на «захисті» розбитих підстанцій      
    11:47 28/03
    Російські війська вкотре за день атакували Берислав з дронів      
    11:41 28/03
    За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено колаборантку, яка впроваджувала російську освіту на Херсонщині      
    11:36 28/03
    Наслідки ранкового обстрілу Херсона
       
    11:33 28/03
    В ОК Південь прокоментували зникнення російських ракет із радарів      
    Все новости

    Наверх