1 жовтня у кінноспортивному клубі «Grand Prix» відбудеться великий сімейний фестиваль спорту, здоров’я та краси "Charity Fest", що пройде під гаслом «Будь розумним. Будь здоровим. Живи щасливим!».

Організатор свята – громадська організація «Спілка жінок Херсонщини».

Charity Fest – це фестиваль нового формату, фестиваль для всіх, хто любить враження, піклується про своє здоров'я і шукає нові незабутні емоції! Тут немає обмежень за віком – і мами, і тата, і маленькі херсонці – для усіх знайдуться цікаві та корисні заняття, змагання та майстер-класи. Для тих, кому до вподоби активний відпочинок – флешмоби та спортивні естафети, турнір з пляжного волейболу та фризбі, різноманітні дитячі активності.

Головна мета проведення Charity Fest – залучити до активного здорового спортивного способу життя якомога більше херсонських родин. Усі кошти, зібрані на фестивалі, будуть направлені на благодійну мету – закупівлю тканини для пошиття новорічних суконь і костюмів діткам із обласних інтернатів і дитячих будинків Херсонщини.

У програмі фестивалю:

  • Лекторій 18+ хвилин: «Живі лекції для життя» від кращих спікерів, соціальних діячів, експертів здорового харчування, керівників бізнес- та екопроектів під керівництвом міжнародного коуча Ірини Ужеловської.
  • Усі бажаючі зможуть взяти участь у спортивних змаганнях, естафетах і турнірах разом з херсонськими олімпійськими чемпіонами. Протягом дня для мами, тата, дітей та всієї родини працюватимуть різноманітні зони та активності:
  • Зона здоров’я та краси
  • Йога, фітнес-зона
  • Зона творчості
  • Майстер-класи краси та консультації
  • Уроки-квести, естафети, фокуси
  • Флешмоби

О 16.00 розпочнеться велика концертна програма за участю вокальних та танцювальних колективів Херсона. Хедлайнером вечірнього концерту стане відома співачка Світлана Тарабарова, яка вдень також проведе автограф- та селфі-сесію для усіх прихильників.

Подаруйте собі та своїм близьким чудовий день, проведений разом! Приємних вражень і спогадів вистачить надовго!

Більш детальна інформація:

050-967-22-10, 096-926-61-20

0552.ua