Спілка жінок Херсонщини за підтримки генерального партнера – Благодійного фонду Євгена Рищука організовує новий Charity Fest – фестиваль нового формату, який змінить Ваш світогляд! Фестиваль, який подарує Вам нові знання, цікаві знайомства, розкриє можливості!

Ексклюзивна локація Charity Fest – зона лекторію, де професійні life-тренери, коучі, експерти здорового харчування, керівники бізнес- та екопроектів ділитимуться з учасниками унікальним власним досвідом.

Для тих, кому до вподоби активний відпочинок – флешмоби та майстер-класи, різноманітні дитячі активності, спортивні змагання та медичне експрес-обстеження, танцювальні виступи та сучасні психологічні практики, які змінять Ваше життя вже сьогодні!

Charity Fest пройде під гаслом «Будь розумним. Будь здоровим. Живи щасливим!» та подарує херсонцям можливість цікаво, весело та корисно провести час усією родиною!

Спеціально запрошені гості Charity Fest – зірки української естради!

Головна мета проведення Charity Fest 01.10.2017 – благодійність.

Усі кошти, зібрані на фестивалі, будуть направлені на закупівлю тканини для пошиття новорічних костюмів діткам із обласних інтернатів і дитячих будинків.

0552.ua