ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

21:08 28/03
126 окрема бригада ТРО м.Одеса отримала від Бериславській РВА комплекси РЕР та РЕБ
 
20:47 28/03
Трагедія цивільних людей в умовах війни: херсонська художниця замальовує емоції людей в прифронтовому місті  
 
20:35 28/03
Посольство закликало громадян Казахстану покинути дві області України: яка причина      
19:38 28/03
Прикордонники показали, як знищили російську техніку на лівобережжі Херсонщини
   
19:09 28/03
У Херсоні презентували проєкт «Валізка з книжками»  
 
17:58 28/03
В окупованому Криму за “шпигунство” судитимуть айтівицю з Херсона Ірину Горобцову. Що відомо?      
17:53 28/03
В Одесі на Алеї Слави з'явилася гранітна дошка «Місто-герой Херсон»  
 
17:13 28/03
Двоє людей отримали поранення у Михайлівці на Херсонщині внаслідок ранкового російського обстрілу      
17:03 28/03
У Херсоні внаслідок обстрілу зупинився електротранспорт      
17:01 28/03
Наслідки обстрілу росіянами Херсонського державного університету (Фоторепортаж)  
 
16:46 28/03
За пособництво окупантам судитимуть екскерівницю медичної установи: слідчі поліції Херсонщини завершили розслідування      
16:22 28/03
У Херсоні внаслідок обстрілу таксі одна людина загинула, ще двоє - поранені  
 
16:11 28/03
На Херсонщині турботу про окупантів перекладають на... окупованих    
документ
16:07 28/03
Що не так у відео з тік-току, де військовий читає вірш про братні народи  
 
16:00 28/03
На українському телеканалі вийшов новий мультфільм для дітей про історію Херсона
   
15:56 28/03
KSG Agro розробив проект будівництва нового переробного заводу на Херсонщині      
15:32 28/03
Окупанти висадили на ТОТ Херсонщини алею, присвячену загиблим у “Крокус Сіті Хол” у Підмосков’ї      
15:31 28/03
До 15 років засуджено колишнього майора поліції з Херсонської області      
14:59 28/03
Росіяни законодавчо забороняють українські книги на ТОТ      
14:40 28/03
Сили оборони півдня продовжують нищити ворога      
14:24 28/03
Який вигляд має університет у Херсоні, по якому завдали удару військові РФ  
 
14:22 28/03
На лівобережжі Херсонської області човен росіян підірвався на своїй міні
   
14:14 28/03
«Для мене страшнішою за смерть стала думка, що у мене нічого не вийде. Що я виживу». Історія полону працівника водоканалу з Нової Каховки  
 
14:05 28/03
Працівники КП “Парки Херсона” щодня приводять до ладу території у різних мікрорайонах Херсона  
 
13:46 28/03
Названо категорії чоловіків, які можуть залишити країну в умовах мобілізації      
13:30 28/03
Жителі Садівського старостинського округу отримали засоби для обігріву  
 
13:27 28/03
Внаслідок обстрілу Херсона постраждав іноземець      
13:14 28/03
Херсонська влада витратить ще понад 30 мільйонів гривень на ремонт в укриттях      
13:13 28/03
У Чорнобаївській громаді для місцевих діток поліцейські спільно з рятувальниками провели урок із мінної та пожежної безпеки  
 
12:54 28/03
Агровиробники Херсонщини мають нові можливості кредитування      
12:40 28/03
На Херсонщині внаслідок російської агресії дві людини загинуло та четверо поранено, поліція документує наслідки  
 
12:22 28/03
Судитимуть жителя Скадовська, який обійняв посаду в окупаційній «службі цивільної оборони та надзвичайних ситуацій»      
12:19 28/03
Особенности и уникальность виски Jameson      
12:05 28/03
ТЦК залишають повістки у дверях квартир: роз'яснення юриста про мобілізацію      
12:03 28/03
Гауляйтер Каховки Філіпчук прогнав пенсіонерів, які хотіли спитати про відсутність світла і намагається нажитись на «захисті» розбитих підстанцій      
11:47 28/03
Російські війська вкотре за день атакували Берислав з дронів      
11:41 28/03
За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено колаборантку, яка впроваджувала російську освіту на Херсонщині      
11:36 28/03
Наслідки ранкового обстрілу Херсона
   
11:33 28/03
В ОК Південь прокоментували зникнення російських ракет із радарів      
Все новости

Архив публикаций

«    Март 2024    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
СПЕЦТЕМЫ


    Владислав Мангер ждет не только оправдания, а чтобы посадили тех, кто фальсифицирует дело Гандзюк

    Председатель Херсонского областного совета Владислав Мангер прокомментировал подробности расследования Генпрокуратуры относительно его обвинение в убийстве Гандзюк:

    "Це буде важкий пост. Важкий для сприйняття тими, хто НЕ вірить у мою невинуватість. І важкий для друзів. Адже в ньому – увесь бруд нашого «правосуддя» в найстрашнішому його обличчі. І торкнувся він в цій країні не тільки мене. На своєму робочому місці, в кабінеті голови обласної ради я роблю все необхідне для нашої Херсонщини. А на своїй персональній сторінці буду писати про те, що вважаю по-справжньому страшним для нас. Страшнішим, ніж будь-яка пандемія. Тому що епідемія вірусу пройде, а хвороба нашої державної системи, здається, вже ні.

    Давайте згадаємо, що говорили прокурори в суді, коли намагалися взяти мене під варту? Мангер – кримінальний авторитет, власник будинку в Австрії, колишній працівник правоохоронних органів, палій лісу і взагалі дуже небезпечна людина. Літав закордон сто з гаком разів, постійно спілкується із «злодіями в законі». Коротше, просто жах. І під все це в справу лягали такі собі «довідки» і «доповідні записки», які підписував особисто Данило Доценко – людина, яку я вважаю прямим винуватцем у смерті Гандзюк.

    Відкриваєш справу, а там Доценко «доповідає» прокурору: провели оперативні заходи і з'ясували, що Мангер 130 разів літав за кордон протягом року в свій розкішний особняк у Відні. Минуло півтора року – де цей особняк? Де ці 130 польотів за кордон протягом року? Так ніде. Коли стало ясно, що фантазії потрібно замінити доказами, ці документи по-тихому зникли зі справи. Ані польотів, ані будинку в Австрії в справі вже немає. Проте там продовжувала з'являтися низькопробна брехня. Наприклад, що я – колишній працівник правоохоронних органів. Принесли мою трудову книжку – виявилося, я ніколи не працював в таких місцях. Думаєте, когось покарали за брехню в суді? Ні, просто знову по-тихому «витягли» зі справи непотрібний папірець. А зустрічі з «кримінальними авторитетами»? а «Мангер пиляє ліс?»... Минуло півтора року, але ліс все так же знищують. Мангер під цілодобовим наглядом СБУ – і вже навіть їжаку зрозуміло, що немає до цього ніякого відношення! І що, хтось вибачився? Ні, звичайно. Не кажучи вже про те, що в агонії своїх маразматичних нападів, вони «воскресили» навіть мого батька, який помер 15 років тому. Однак за версією прокурорів, протягом останніх півтора років мій батько систематично пересилав Левіну гроші...

    А далі справа продовжує фальсифікуватися. Без адвоката допитується Торбін. Говорить на відео, опустивши очі і читаючи з папірця, мовляв, йому Левін сказав, що треба покарати Гандзюк, тому що нею не задоволений якийсь Миколайович. Суд задовольняє наше клопотання про проведення експертизи запису – адже експерт легко скаже: людина читає, говорить завчений текст чи вільно висловлює свої думки. І раптом диск... зникає. Не можуть знайти! Прокуратура каже «він в СБУ», а СБУшники кивають на прокурорів. Не здивуюся, якщо з'ясується, що Луценко з Доценком з'їли його. А залишки доїв Трепак.

    На суді Торбін, до речі, нічого не сказав ні про якого Миколайовича.

    А Павловський? Тримали людину з артрозом 3 місяці без ліків в камері з відкритим на мороз вікном, дочекалися, поки у нього не розкришилися 2 суглоби, і потім, обіцяючи дати хоча б ібупрофен, вибили свідчення на кшталт «забіг до мене якось переляканий Левін і став кричати, мовляв, це ми, це ми з Миколайовичем!

    Коли Павловський вийшов, то через пів року в суді під присягою дав чіткі свідчення: це все – неправда. Та й справді, маячня якась: СБУ стверджувала, що Павловський був одним з організаторів злочину. Навіщо тоді Левін каже йому про якесь замовлення? Павловський що, сам не знає, якщо він організатор? Відразу після свідчень Павловського в суді, в Херсон приїжджає Трепак на БТРах. Всі БТРи пригнані з однією метою – затримати Павловського. Що найсмішніше, затримують його за «зберігання зброї», яка загадковим чином з'являється на столі в кімнаті, де обшук вже закінчився – про це на судах кричать його адвокати. Але Павловський сидить. Не здивуюся, якщо виявиться, що з нього знову вибивають свідчення про «Миколайовича». Ще затримали більше десяти осіб за звинуваченням у бандитизмі. Я не знаю, є там бандитизм чи немає його, але по факту їм всім пропонують одне: хто дасть свідчення проти Мангера, того відпустимо. Але люди не можуть дати таких показань, тому що я ні з ким з них не спілкувався жодним чином!

    Справа кілька разів переписується, з неї пропадають матеріали, на їх місці з'являються інші. Причому справа натурально «шита білими нитками». На останньому суді нам дали матеріали, де прокурори самі не можуть зрозуміти, що за справу вони розслідують. Плутанина в номерах, датах, текстах показань. На одній сторінці Торбін Мангера ніколи не бачив і не знає навіть хто це, а на інший вже розповідає, що «відразу зрозумів, що «Миколайович» – це суто Мангер може бути.

    Ну і останній акорд. Очманілий від безкарності Трепак «втішає» Левіна: мов би, мені взагалі плювати, кого притягнути до відповідальності. Хочеш – скажи на Мангера, хочеш – на Паламарчука, хочеш – на Павловського. Вибирай будь-кого, мені все одно. Оце рівень роботи заступника генерального прокурора? Відкритим текстом говорити, що слідству взагалі плювати, хто справжній замовник? А тим самим наголосити: замовника із самого початку вже ПРИЗНАЧЕНО!

    А в цей час ми завалюємо слідство клопотаннями про необхідність перевірити певні факти. Наприклад, хто і навіщо виніс з палати Гандзюк її телефон і ноутбук? З ким вона листувалася в соціальних мережах напередодні своєї смерті? Навіщо до неї в палату, як до себе додому, ходив Доценко? Чому час смерті в різних документах не збігається? Куди поділися дані її аналізів напередодні і в день смерті? Яка причина смерті (зараз в справі написано «припинення кровообігу» – але це, з медичної точки зору, маячня)? Хто оплачував борди і трафарети? 11 лютого 2019 року Луценко заявив, що має залізні докази проти мене – куди вони поділися? Чому Катерина Гандзюк видавала Торбину талони на заправку бензином з фондів міськвиконкому? Як вийшло, що Торбін, позаштатний агент СБУ, яким курирував Доценко, організував напад на Катерину Гандзюк – іншого агента СБУ, якого також курирував Доценко? Знаєте, що відповіла СБУ на всі клопотання щодо перевірки цих даних? Що це НЕ МАЄ ЗНАЧЕННЯ для встановлення істини у справі.

    Трепак в інтерв'ю Гордону каже, що для розслідування нападів на Гандзюк не потрібні дані про саму жертву. Зате прямо зізнається: так, ходив до Левіна без адвоката, так, тиснув. Не соромиться людина, що заради «честі мундира» готовий робити що завгодно. Тільки б не визнавати – це не Мангер.

    Півтора роки тому я був готовий до того, що підозри з мене будуть зняті, переді мною вибачаться – і життя піде далі. Але півтора року марної тяганини – це вже занадто. Я буду домагатися притягнення до кримінальної відповідальності КОЖНОГО прокурора і КОЖНОГО слідчого, які брали участь у фальсифікації справи проти мене.

    Я не обмовився – кожен слідчий і кожен прокурор у цій справі, при спілкуванні «поза протоколом», не приховує, що знає: Мангер не винен. Сьогодні ми подали чергову заяву про вчинення злочину щодо фальсифікації кримінальної справи проти мене. Також ми вимагаємо допитати Трепака, щоб дізнатися про його «дивні пригоди» в Болгарії, а також отримати відповідь на питання, чому саме Мангер?
    Термін розслідування справи проти мене закінчився 3 квітня 2020 року. На цьому все: будь-які слідчі дії щодо мене вже не є законними. Тому нехай оці 4 місяці, що їм залишилися,  займаються розслідуванням діяльності Луценка, Доценка, Саєнка та Трепака.
    Мої ж адвокати займуться тим, що доб'ються не просто звільнення, а посадки кожного, хто займався моєю справою, і намагався, свідомо знаючи про мою невинність, посадити мене за ґрати. Тому що після епохи популізму і гучних гасел завжди настає ера юридичної відповідальності за свої слова і вчинки."




    Похожие публикации

    Добавьте комментарий




    0"/>

    ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

    21:08 28/03
    126 окрема бригада ТРО м.Одеса отримала від Бериславській РВА комплекси РЕР та РЕБ
     
    20:47 28/03
    Трагедія цивільних людей в умовах війни: херсонська художниця замальовує емоції людей в прифронтовому місті  
     
    20:35 28/03
    Посольство закликало громадян Казахстану покинути дві області України: яка причина      
    19:38 28/03
    Прикордонники показали, як знищили російську техніку на лівобережжі Херсонщини
       
    19:09 28/03
    У Херсоні презентували проєкт «Валізка з книжками»  
     
    17:58 28/03
    В окупованому Криму за “шпигунство” судитимуть айтівицю з Херсона Ірину Горобцову. Що відомо?      
    17:53 28/03
    В Одесі на Алеї Слави з'явилася гранітна дошка «Місто-герой Херсон»  
     
    17:13 28/03
    Двоє людей отримали поранення у Михайлівці на Херсонщині внаслідок ранкового російського обстрілу      
    17:03 28/03
    У Херсоні внаслідок обстрілу зупинився електротранспорт      
    17:01 28/03
    Наслідки обстрілу росіянами Херсонського державного університету (Фоторепортаж)  
     
    16:46 28/03
    За пособництво окупантам судитимуть екскерівницю медичної установи: слідчі поліції Херсонщини завершили розслідування      
    16:22 28/03
    У Херсоні внаслідок обстрілу таксі одна людина загинула, ще двоє - поранені  
     
    16:11 28/03
    На Херсонщині турботу про окупантів перекладають на... окупованих    
    документ

    16:07 28/03
    Що не так у відео з тік-току, де військовий читає вірш про братні народи  
     
    16:00 28/03
    На українському телеканалі вийшов новий мультфільм для дітей про історію Херсона
       
    15:56 28/03
    KSG Agro розробив проект будівництва нового переробного заводу на Херсонщині      
    15:32 28/03
    Окупанти висадили на ТОТ Херсонщини алею, присвячену загиблим у “Крокус Сіті Хол” у Підмосков’ї      
    15:31 28/03
    До 15 років засуджено колишнього майора поліції з Херсонської області      
    14:59 28/03
    Росіяни законодавчо забороняють українські книги на ТОТ      
    14:40 28/03
    Сили оборони півдня продовжують нищити ворога      
    14:24 28/03
    Який вигляд має університет у Херсоні, по якому завдали удару військові РФ  
     
    14:22 28/03
    На лівобережжі Херсонської області човен росіян підірвався на своїй міні
       
    14:14 28/03
    «Для мене страшнішою за смерть стала думка, що у мене нічого не вийде. Що я виживу». Історія полону працівника водоканалу з Нової Каховки  
     
    14:05 28/03
    Працівники КП “Парки Херсона” щодня приводять до ладу території у різних мікрорайонах Херсона  
     
    13:46 28/03
    Названо категорії чоловіків, які можуть залишити країну в умовах мобілізації      
    13:30 28/03
    Жителі Садівського старостинського округу отримали засоби для обігріву  
     

    13:27 28/03
    Внаслідок обстрілу Херсона постраждав іноземець      
    13:14 28/03
    Херсонська влада витратить ще понад 30 мільйонів гривень на ремонт в укриттях      
    13:13 28/03
    У Чорнобаївській громаді для місцевих діток поліцейські спільно з рятувальниками провели урок із мінної та пожежної безпеки  
     
    12:54 28/03
    Агровиробники Херсонщини мають нові можливості кредитування      
    12:40 28/03
    На Херсонщині внаслідок російської агресії дві людини загинуло та четверо поранено, поліція документує наслідки  
     
    12:22 28/03
    Судитимуть жителя Скадовська, який обійняв посаду в окупаційній «службі цивільної оборони та надзвичайних ситуацій»      
    12:19 28/03
    Особенности и уникальность виски Jameson      
    12:05 28/03
    ТЦК залишають повістки у дверях квартир: роз'яснення юриста про мобілізацію      
    12:03 28/03
    Гауляйтер Каховки Філіпчук прогнав пенсіонерів, які хотіли спитати про відсутність світла і намагається нажитись на «захисті» розбитих підстанцій      
    11:47 28/03
    Російські війська вкотре за день атакували Берислав з дронів      
    11:41 28/03
    За матеріалами СБУ до 10 років тюрми засуджено колаборантку, яка впроваджувала російську освіту на Херсонщині      
    11:36 28/03
    Наслідки ранкового обстрілу Херсона
       
    11:33 28/03
    В ОК Південь прокоментували зникнення російських ракет із радарів      
    Все новости

    Наверх